Kaş ile ilgili problemler; herhangi bir ilaca veya tedaviye bağlı kaş dökülmeleri, yanık veya kazalara bağlı kaş şekil bozuklukları, zamanında çok ince kaş kullanılması ve tekrar kaşların çıkmaması durumunda kaş kalınlaştırmada kaş ekimi tercih edilir.
Kaş ekimi de artık FUE yöntemiyle mümkün. Lokal anestezi altında FUE tekniği ile alınan kökler tek tek ayrılarak kaş dökülmesi olan bölgeye ekilir. Kaş ekimi için vücudun farklı bölgelerinden kıl kökü alınabilir. Fakat en çok tercih edilen bölge yine kendi saç kökleriniz. 2 saat süren işlemde enseden tek tek saç kökü alınır ve bu saç kökleri ayrıştır. Kaş bölgesi hastanın istediği şekil belirlenerek her bir kıl kökünün açısına göre ekim işlemi yapılır. Kaş ekiminde de özellikle yoğun greft sayılarıyla çalışılıyor ve ortalama 800 ila 1000 greft arası ekim yapılıyor. Nedeni kişinin işlem sonrasında kaşlarını istediği gibi şekillendirmesini sağlamak.
Kıl köklerinin doğası gereği kaşlarda belli sürelerde uzamalar olmaktadır, ihtiyaca göre genellikle ayda bir birkaç dakikalık bir işlemle kaş boyunu düzeltmek yeterli olur. Ekilen kıl köklerinin açısı burada da özenle hazırlanmalıdır. Çünkü kaşlar yüzde en dikkat çeken bölgelerden biridir. Dikkatsizlik rahatsız edici sonuçlara neden olabilir. Donör bölgenin genelde ince saçlı bir bölge olmasına dikkat edilir. Kalın tellere göre ince saç telleri kaşlara nakledilmek için daha uygundur. Mikrogreftlerin birer birer yerleştirilmesi doğal bir görünüm sağlanması açısından önemlidir. Saçlar dönemler halinde uzar ve bu sebeple net sonuçların görülmesi, kaş yeni kılların uzamaya başlaması dört ila altı ayı bulacaktır.